Search
  • Wonen in Ledeacker

Goede ideeën gezocht voor Ledeacker!


Een extraatje voor Ledeacker waar we met zijn allen blij van worden. Opknappen van een straatbeeld of pleintje, benodigdheden voor de toneel- of carnavalsvereniging? Een investering in het Dorpshuus? We zijn op zoek naar goede ideeën voor ons dorp met het project Vitale Kernen in Ledeacker.

“Leefbaarheid Vitale Keren: Samen maken we het mogelijk”. De slogan die de gemeente opgenomen is “Laat JIJ geld voor jouw dorp zomaar liggen?” Hier ligt een mooie kans op met elkaar projecten op te pakken om voor ons dorp de leefbaarheid te vergroten. Op en aantal fronten zijn groepjes al bezig om een aantal projecten om in te dienen voor ons dorp. Een mooie start, maar er is veel meer mogelijk. De gemeente heeft zich ten doel gesteld om voor de fusie naar “een” gemeente land van Cuijk te investeren in onze dorpen. Een eenmalige kans om de komende periode een aantal zaken op een hoger plan te brengen.

Middels deze avond is het doel ideeën boven water te krijgen om verdere plannen uit te werken. Laat deze kans niet liggen om mee te denken. De avond is bedoeld voor iedereen. Met name ook de jongeren zijn welkom, jullie vormen de toekomst van ons dorp!

De ideeën avond wordt gehouden op dinsdag 22 januari om 20:00 uur in het dorpshuis.

#Ledeacker #vitalekernen

8 views

 Een initiatief van 

In samenwerking met  

Gemeente Sint Anthonis

Webiste dorpsvereniging 't Leker

Dorpsvereniging

't Leker

Disclaimer: aan informatie, afbeeldingen en mededelingen op deze websites kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Hetzelfde geldt voor informatie op websites van derden en/of andere informatie waarnaar verwezen wordt als weblinks, nieuwsbrieven en andere uitingen. Berichtenverkeer via e-mail wordt als informeel aangemerkt en is juridisch niet bindend.