Over Ledeacker...

Ledeacker, meer dan een dorp alleen!

Wie wil er nou niet wonen in Ledeacker, een dorpje gelegen tegen Sint Anthonis, maar net even wat dorpser. Met het uitgebreide verenigingsleven is er voor iedereen wel iets te doen. Het is gemakkelijk om een plaatsje te verwerven in de Lekerse gemeenschap, maar ook voor wie liever op zichzelf blijft, is Ledeacker een prima plek om te wonen.

 

Binnen een straal van één kilometer zijn er voorzieningen als supermarkten, busstation, basisschool, huisarts en apotheek. Binnen vijf kilometer zit je op de snelweg, ben je bij een treinstation of ben je in het winkelcentrum van Boxmeer. Maar ook voor de rust ben je binnen enkele minuten in de Staatsbossen om heerlijk te wandelen en beschikt het nieuwbouwplan over een eigen speelveld.

 

Het bestemmingsplan Den Dries Fase 2 biedt een aantal unieke bouwkavels in een sfeervolle nieuwbouwwijk.

Kengetallen:
Aantal inwoners: 742 (363 vrouwen, 379 mannen)
Aantal woonadressen: 301

Voor meer informatie over het dorp Ledeacker verwijzen we u naar de website van onze dorpsvereniging. Op deze website wordt het laatste nieuws gemeld over het verenigingsleven, de activiteiten welke in Ledeacker gehouden worden, en vind u mooie foto's van de in het verleden georganiseerde evenementen. 

 

Naast berichtgeving op www.dorpsvereniginghetleker.nl, is Ledeacker ook actief op social media.  Bekijk hieronder onze berichten op onze facebookpagina

 Een initiatief van 

In samenwerking met  

Gemeente Sint Anthonis

Webiste dorpsvereniging 't Leker

Dorpsvereniging

't Leker

Disclaimer: aan informatie, afbeeldingen en mededelingen op deze websites kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Hetzelfde geldt voor informatie op websites van derden en/of andere informatie waarnaar verwezen wordt als weblinks, nieuwsbrieven en andere uitingen. Berichtenverkeer via e-mail wordt als informeel aangemerkt en is juridisch niet bindend.