Search
  • Wonen in Ledeacker

Mooie driekapper beschikbaar!


Wil jij graag uitzicht op de weilanden vanuit jouw voortuin en óók in een gezellige jonge wijk wonen? Op de mooiste locatie in de wijk Den Dries in Ledeacker is een kavel te koop. Op dit kavel kan een 3-onder-1 kap woning gebouwd worden. We hebben Jan Oosterhout Ontwikkeling gevraagd om in een schetsontwerp een beeld te geven hoe de woningen op deze locatie eruit zouden kunnen zien. Hieronder zie je daar een voorbeeld van.

Een perfecte kans om, misschien zelfs wel samen met je vrienden, je droomwoning te laten ontwikkelen. Meer informatie vind je via deze link± https://www.sintanthonis.nl/inwoners/nieuws_41136/item/kavel-voor-prachtige-driekapper-den-dries-ledeacker_40786.html


15 views

 Een initiatief van 

In samenwerking met  

Gemeente Sint Anthonis

Webiste dorpsvereniging 't Leker

Dorpsvereniging

't Leker

Disclaimer: aan informatie, afbeeldingen en mededelingen op deze websites kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Hetzelfde geldt voor informatie op websites van derden en/of andere informatie waarnaar verwezen wordt als weblinks, nieuwsbrieven en andere uitingen. Berichtenverkeer via e-mail wordt als informeel aangemerkt en is juridisch niet bindend.