Search
  • Wonen in Ledeacker

Intentieovereenkomst Den Dries


Maandag 2 oktober hebben wethouder Ingrid Voncken van de gemeente Sint Anthonis en directeur Michel van Wijk namens Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. uit Wijchen een intentieovereenkomst getekend voor het plan Den Dries (fase 1) in Ledeacker.

Het plan omvat woningen met een gelijkvloers woonprogramma, met een kleinschalige, hoogwaardige opzet. Op de locatie zijn in het verleden al plannen gemaakt voor een kleinschalig woonhof met elf woningen, maar tot een complete ontwikkeling is het niet gekomen.

Jan Oosterhout ziet in de markt een duidelijke behoefte aan dit soort woningen. “Veelal wordt er gedacht in appartementen, maar binnen de beoogde doelgroep is er ook veel behoefte aan een compleet woonprogramma op de begane grond met een eigen (kleinere) tuin en een verdieping waar bijvoorbeeld een studeer- of logeerkamer kan worden gemaakt.” Het college van B&W is erg blij met dit initiatief. “Het is een mooie ontwikkeling, ik hoop dan ook dat het gaat lukken de schetsen uit te werken in haalbare plannen,“ zegt wethouder Ingrid Voncken. “En nòg belangrijker: dat uiteindelijk in de woningen veel mensen met plezier zullen wonen.” De gemeente en Jan Oosterhout gaan de schetsplannen nu verder uitwerken en onderzoeken op haalbaarheid. In deze fase zal het plan ook worden voorgelegd aan de omwonenden en potentiële bewoners.

Jan Oosterhout is actief in zowel projectontwikkeling als bouw. De voortgang van het project kan worden gevolgd op de website www.janoosterhoutontwikkeling.nl.

Bron: Weekblad Omstreeks.nu en Dagblad De Gelderlander

#HofjeDenDries

48 views

 Een initiatief van 

In samenwerking met  

Gemeente Sint Anthonis

Webiste dorpsvereniging 't Leker

Dorpsvereniging

't Leker

Disclaimer: aan informatie, afbeeldingen en mededelingen op deze websites kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Hetzelfde geldt voor informatie op websites van derden en/of andere informatie waarnaar verwezen wordt als weblinks, nieuwsbrieven en andere uitingen. Berichtenverkeer via e-mail wordt als informeel aangemerkt en is juridisch niet bindend.