Search
  • Wonen in Ledeacker

Gemeente Sint Anthonis bij Maasvallei Wonen Beurs


Voor de vierde keer in successie: de Maasvalleiwonen beurs, op zaterdag 23 & zondag 24 september in het Inspyrium in Cuijk. Bedoeld voor iedereen met interesse in (ver)bouwen en (ver)huizen. Tot nu toe staan er ruim vijftig bedrijven uit het Land van Cuijk en kop van Noord-Limburg op de rol om zich te presenteren onder de noemer 'Haal uw woonwensen dichterbij'.

De deelnemende bedrijven aan de Maasvalleiwonenbeurs vormen samen het internetportal Maasvalleiwonen.nl. Deze website biedt consumenten in de regio een selectie van gerenommeerde bedrijven op het gebied van (ver)bouwen en (ver)huizen. Van interieurbouwer tot hypotheekadviseur, van terrasoverkapping tot sanitair: op de website én de beurs is alles te vinden. Het samenwerkingsverband is ruim zeven jaar geleden opgericht, onder meer met de doelstelling "de handel in de regio te houden". De slogan van de beurs is dan ook zeker tweeledig bedoeld. Bezoekers van de beurs gaan naar huis met allerlei tips, ideeën en aanbiedingen om hun woonwensen daadwerkelijk te realiseren. Daarnaast promoot de beurs de eigen regio. Waarom van ver halen wat dichtbij te vinden is? "Een duurzame gedachte," aldus beursorganisator en bestuurslid Leo van de Heuvel. "We hebben eens geïnventariseerd voor hoeveel werkgelegenheid de bedrijven van Maasvalleiwonen zorgen. Ook de lijst van evenementen waar de deelnemers een bijdrage aan leveren, is eindeloos. Kortom: we leveren zeker een bijdrage aan de leefbaarheid in deze mooie regio."

De beurs beleeft haar vierde editie en vindt plaats op 23 en 24 september. Bedoeld voor iedereen met interesse in bouwen, verbouwen, wonen en (ver)huizen. Ruim vijftig bedrijven laten zien wat ze in huis hebben en er vinden diverse lezingen en presentaties plaats. Bovendien presenteren de gemeenten uit het Land van Cuijk zich in het regiocafé. "Inderdaad: een café. Brabanders en Limburgers houden immers van gezelligheid," lacht Van de Heuvel. De beursvloer is inmiddels behoorlijk gevuld en is tot op heden qua omvang vergelijkbaar met de beurs in 2015, eveneens in het Inspyrium. Desalniettemin zijn deelnemers zeker nog welkom. Van de Heuvel vertelt te streven naar een gevarieerde beurs.


9 views

 Een initiatief van 

In samenwerking met  

Gemeente Sint Anthonis

Webiste dorpsvereniging 't Leker

Dorpsvereniging

't Leker

Disclaimer: aan informatie, afbeeldingen en mededelingen op deze websites kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Hetzelfde geldt voor informatie op websites van derden en/of andere informatie waarnaar verwezen wordt als weblinks, nieuwsbrieven en andere uitingen. Berichtenverkeer via e-mail wordt als informeel aangemerkt en is juridisch niet bindend.