Contact en achtergrondinformatie

Dorpsvereniging 't Leker

Dorpsstraat 15

5846 AB  Ledeacker

 

 

Schijf vrijblijvend in voor de nieuwsbrief

​Initiatiefnemers

Dit initiatief is gestart vanuit Dorpsvereniging ’t Leker samen met enkele enthousiaste buurtbewoners van de wijk Den Dries en in overleg met de gemeente Sint Anthonis.

 

Het doel is om de beschikbare bouwkavels in Ledeacker te promoten en de geïnteresseerden vrijblijvend te informeren. Met dit initiatief is geen commercieel belang gemoeid. Tevens willen we geïnteresseerden van halfvrijstaande of meer-onder-1 kapwoningen vrijblijvend met elkaar in verbinding brengen.

 

Op deze website vindt u informatie over de beschikbare bouwkavels, de prijzen zoals deze door de Gemeente Sint Anthonis worden aangeboden en de mogelijkheden voor starters. 

 

Mocht u op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen, schrijf u dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

 

de werkgroep wonen in Ledeacker.

Jels Toonen

Iniatiefnemer + bestuurslid Dorpsvereniging

 

06 - 43 40 16 78 

jels@woneninledeacker.nl

 

Jeroen Verhoeven 

bestuurslid Dorpsvereniging

 

06 - 28 61 54 62      jeroen@woneninledeacker.nl

Conny Venhuizen

Consulent grondzaken gemeente Sint Anthonis

0485 - 38 88 88

wonen@sintanthonis.nl

 Een initiatief van 

In samenwerking met  

Gemeente Sint Anthonis

Webiste dorpsvereniging 't Leker

Dorpsvereniging

't Leker

Disclaimer: aan informatie, afbeeldingen en mededelingen op deze websites kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Hetzelfde geldt voor informatie op websites van derden en/of andere informatie waarnaar verwezen wordt als weblinks, nieuwsbrieven en andere uitingen. Berichtenverkeer via e-mail wordt als informeel aangemerkt en is juridisch niet bindend.

Ledeacker sfeerbeeld 15